top of page
samurai.JPG

3 Tyoen dempers voor Japanse Classics

Nieuwkomers...

London Exhaust Technology brengt 3 typen dempers van Japanse classics op de markt. Voor Kawasaki Samurai en Avenger zijn er nu dempers leverbaar die 100% lookalike zijn met de originele dempers.

Omdat er nog redelijke aantallen van deze typen rondrijden en er regelmatig vraag naar is, heeft London een eerste beperkte oplage geproduceerd.

De afwerking is in een hoge kwaliteit chroomwerk, wat vanzelfsprekend is voor London. 


Als er bij merkenclubs vragen zijn m.b.t. nabouwen van dempers, schroom dan niet en neem contact op met London.

BRD_3154.jpg

Ieder Custom project is een feestje

Toveren doen wij graag...

De meeste vragen van onze klanten zijn toch wel om de "originele" uitlaten onder hun klassieker te maken, die niet meer geproduceerd worden.   

Daarnaast komen er regelmatig wat diverse pareltjes lang waar de klant een eigen draai aan wil geven. 

Slechts een klein deel van de mensen weet écht zelf wat-ie wil, de rest wil een advies en heeft aan een tekening genoeg. Als ze eenmaal in de werkplaats zijn, komen we er wel uit. 

Wij kunnen voor nagenoeg elke motor een uitlaat op maat maken, volledig volgens eigen idee. Het maakt niet uit wat voor een merk of type motor en of deze jong of oud is. Bovendien maakt het niet uit wat voor een soort uitlaat; dubbele uitlaat, compleet uitlaatsysteem of een andere einddemper. Wij kunnen het voor u maken!  De glimlach op het gezicht, daar doen wij het uiteindelijk voor.

AdobeStock_161780435.jpeg

Ouderwets vakmanschap

Bij ons in de keuken...

Geen hip gebouw in een grote stad met een gestylde werkplaats en een paar fietsen aan de muur, maar gewoon in Hattem. De klanten interesseert het toch niet waar je zit. Hier kan er voor de deur zonder kenteken een testrit gemaakt worden. Dat moet je in Amsterdam eens proberen.

Het ruikt in de werkplaats naar benzine en olie. Aan een paar motoren wordt gesleuteld, voor de roldeur staat een pallet uitlaten klaar om opgehaald te worden en overal waar je kijkt liggen uitlaten of onderdelen daarvan. 

London is bekend geworden om het vervaardigen van de klassieke BMW uitlaten, maar in de loop der jaren is dit steeds verder uitgebreid. De uitlaten gaan de hele wereld over en geen enkele uitdaging is hier te gek, het gaat hier echt om ouderwets vakmanschap.

bottom of page